0 850 202 5 202
info@live-ca.com
0
Üye Ol Giriş Yap

Site hesabınızla giriş yapın

Şifreni mi unuttun?

Henüz üye değil misiniz? Şimdi üye ol

Sinan ERGİN Resmi İnternet Sitesi Sinan ERGİN Resmi İnternet Sitesi
  • Anasayfa
  • Hakkında
    • Hakkında
    • Basından
  • Danışmanlık
  • Etkinlikler
  • Eğitimler
    • İnteraktif Canlı Yayın Eğitimler
    • Video Eğitimler
    • Eğitim Kataloğu
  • Kitaplar
  • Blog
  • İletişim
    • Kariyer
  • Anasayfa
  • Hakkında
    • Hakkında
    • Basından
  • Danışmanlık
  • Etkinlikler
  • Eğitimler
    • İnteraktif Canlı Yayın Eğitimler
    • Video Eğitimler
    • Eğitim Kataloğu
  • Kitaplar
  • Blog
  • İletişim
    • Kariyer
  • Anasayfa
  • Basından
  • İyi Satış Kadrosu Şirket Cirosunu Yüzde 40 Artırır (Hürriyet Ekonomi)

Basından

İyi Satış Kadrosu Şirket Cirosunu Yüzde 40 Artırır (Hürriyet Ekonomi)

    hurriyet

    Türkiye’de yaklaşık 3 milyon satış uzmanına ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Asemble kurucusu Sinan Ergin, iyi bir satış kadrosuna sahip olan şirketlerin cirosunu yüzde 40’a varan oranda artırdığına dikkat çekti. Ergin, bu ihtiyacı karşılamak için Satış Okulum’u kurduklarını belirtti.

    Pazarlamanın gücü global dünyada başarının en önemli anahtarı olarak öne çıkıyor. Buna ayak uyduran Türkiye’de bu alanda büyük atılımlar gerçekleştirirken şirketler doğru kadrolarla her geçen gün büyümeye devam ediyor. Doğru satış kadrosu ile başarılı pazarlama stratejisi izlenebileceğine dikkat çeken Asemble Eğitim ve Danışmanlık Genel Müdürü Sinan Ergin, “Güçlü bir satış kadrosuna sahip olan şirketler cirolarını yüzde 30-40 oranında artırır” dedi.

    3 MİLYON SATICIYA İHTİYAÇ VAR: Türkiye’de deneyimli satış uzmanı konusunda birçok şirketin eleman bulmakta zorlandığını anlatan Ergin, şu anda Türkiye’de 3 milyona yakın satış uzmanına ihtiyaç olduğunu savundu. Şirketlerin bu alandaki sıkıntısına çözüm yaratmak için Asemble Eğitim ve Danışmanlık olarak Satış Okulum’u kurduklarını anlatan Ergin, “Bu okul, sertifikalı satış uzmanı yetiştirerek şirketlere bu anlamda destek verirken, istihdam yaratmada da önemli rol oynayacak” derken, “tezgahtar aranıyor” devrinin de kapacağını vurguladı.

    12 İLDE AYNI ANDA EĞİTİM: “Satış Okulum”un Türkiye’nin 7 bölgesinde gençleri meslek sahibi yapmayı amaçladığını anlatan Sinan Ergin, 12 ilde 8 Ocak’ta başlayacak olan eğitimin kapalı devre canlı yayın sistemi ile online olarak Etiler AFM sinemaların başlayacağını ve tüm illerde aynı anda izlenebileceğini söyledi. Ergin, 6 hafta 12 gün 60 saat sürecek eğitim programı ile ilk etapta 1.500 kişinin satış uzmanı eğitileceğini ifade etti.

    MEZUNLARA SPONSORDA İŞ UMUDU: Bu programa 16 şirketin sponsor olduğunu anlatan Ergin, konuya ilişkin şunları söyledi: “Aralarında , Acıbadem Sigorta, American Life, Aroks , Derimod, Hatemoğlu, InfoNet, Kırcılar, Koru Su, Koton, KVK, New Life,Office 1 Superstore, RISO, Solmaz, Starbucks, Teknoser, Turkuaz Petrol, YKM, Central Car Rental, Kariyer Net ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) gibi kuruluşların bulunduğu 21 sponsorumuzun satış uzmanı ihtiyacı yaklaşık 5 bin kişi. Bu ihtiyaç her geçen gün biraz daha artıyor. Bizden alacakları eğitim sonunda mezun olacak kişiler sponsor firmalarla yapacakları iş görüşmeleri çerçevesinde iş sahibi olma şansı yakalayacak.”

    DENEYİMLİLERE DE AÇIK: Uzman eğitmenlerin sunumlarıyla satış, vücut dilini kullanma, sunum teknikleri ve zaman yönetimini konuları öğretilirken, eğitimler konservatuar öğrencilerinin canlı performanslarıyla desteklenecek. Öğrenciler ders sırasında ücretsiz kısa mesajla ve e-posta yoluyla eğitmenlere soru da yöneltebilecek. Sinan Ergin “Satış Okulum’un kapısı kariyerini satış ve pazarlama alanında yapmak isteyen herkese açık” derken, sektörde deneyimli adayların da eğitimlere katılarak kariyerlerine katkı yapabileceklerini belirtti.

    • Paylaş:
    Admin bar avatar
    sinanergin

    Önerilenler

    Sinan Ergin ve Betül Demir, Şeffaf Oda’ya konuk oldu

    • 1 Aralık 2020
    • tarafından sinanergin
    • içinde Basından
    roportaj
    İçimizdeki Dünya – Röportaj
    16 Ocak 2019
    ayşe arman sinan ergin
    Ayşe Arman: Sinan ERGİN bir satış gurusu! ( Hürriyet )
    6 Haziran 2018
    Sinan Ergin
    Sinan Ergin Star TV’de Özlem Denizmen’in Konuğu
    5 Haziran 2018

    Yorum Yazın Cevabı iptal et

    E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    5 + 2 =

    Sosyal Medya

    • Youtube
    • Facebook
    • Twitter
    • Linkedin
    • Instagram

    Menü

    • Anasayfa
    • Hakkında
    • Danışmanlık
    • Etkinlikler
    • Eğitimler
    • Kitaplar
    • İletişim

    BİZE MERHABA DE!

    0 850 202 5 202

    info@live-ca.com

    Büyükdere Cad. No:199/6 Levent 199 Plaza / İstanbul

    www.sinanergin.com

    Gizlilik Politikası-Mesafeli Satış Sözleşmesi-Teslimat ve İade